Bill Gates crede că după pandemie nu vei mai pleca în deplasări în interes de serviciu așa des

Pandemia de COVID-19 și restricțiile dure impuse ca urmare a acesteia la nivel global au dus la o regândire a modului în care lucrăm. Ședințele s-au mutat din birourile companiilor pe Zoom, iar o parte dintre angajați și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu de acasă. Miliardarul Bill Gates consideră că impactul acestor schimbări va fi resimțit pe termen lung.

Antreprenorul estimează că în era post COVID-19, călătoriile în scop de business se vor reduce cu mai mult de 50% și peste 30% din activitățile de la birou vor dispărea.

Conform fondatorului Microsoft, companiile vor pune sub semnul întrebării utilitatea unei deplasări în care angajatul merge pentru a discuta cu un partener de business, lucru ce va duce la diminuarea lor.

”Vom continua să mergem la serviciu și să facem deplasări în scop de business, dar mult mai puțin”, a declarat Bill Gates, conform entrepreneur.com.

În luna octombrie, Microsoft și-a anunțat angajații că pot lucra de acasă 50% dintre orele de muncă pe care le au în contract.

Citeste si:
Topul celor mai apreciate companii de către angajați
Topul celor mai apreciate...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri