Wall-Street.ro organizează în data de 25 februarie cea de-a zecea ediție a evenimentului HR 2.0. - O nouă eră a muncii, dedicată pieței muncii.

Pe fondul incertitudinilor create de pandemia de COVID-19, suntem martorii celei mai lungi perioade de lucru remote pe care am am experimentat-o până acum, dar care a accelerat semnificativ tranziția către digital, un trend așteptat deja de mai mulți ani. România a intrat astfel într-o nouă eră, cea a Muncii 2.0. Vor menține oare angajatorii acest sistem de lucru și în viitor sau angajații se vor întoarce la sediu? Cum s-au schimbat procesele de recrutare și de retenție de personal și ce se întâmplă cu lucrătorii din domeniile afectate?

La toate aceste întrebări vom găsi răspunsurile împreună, alături de autorități, specialiști în resurse umane, dar și manageri ai unor mari companii din România. Ne propunem ca la ediția din acest an să identificăm cele mai bune soluții și bune practici pe care companiile le pot implementa pentru a face față cu brio obstacolelor din noua realitate a muncii.

Ce se va discuta și ce vei afla în cadrul evenimentului HR 2.0. - O noua eră a muncii

  • Care au fost cele mai mari provocări pe care pandemia de COVID-19 le-a adus asupra forței de muncă din România?
  • Ce planuri care să vină în sprijinul forței de muncă se regăsesc pe agenda autorităților, în 2021?
  • Cum au fost primite până acum de angajatori schimbările de ordin legislativ, în contextul pandemiei?
  • Cum și-au adaptat companiile politicile de recrutare și retenție a angajaților, în plină criză sanitară?
  • Cum se resimte criza sanitară în departamentele de HR. Ce trenduri de digitalizare a proceselor de resurse umane au început în 2020 și vor continua și pe parcursul anului 2021?
  • Cum am putea folosi inovația pentru a regândi relația dintre angajat și angajator?

Printre speakerii confimați se numără:

  • Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale
  • Maria Mareș, președinte Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)
  • Sorin Faur, fondator Academia de HR
  • Gabriela Mechea, Director Executiv ANIS România
  • Aurelian Chitez, director de vânzări în cadrul Romanian Software
  • Andra Antonescu, HR Director Cegeka România
  • Mihaela Feodorof, Executive Coach and Business Consultant Performanceway şi Owner Yourway Group

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi tendințe din piața muncii, te invităm să urmărești cea de-a zecea ediție a evenimentului HR 2.0. - O nouă eră a muncii. Te poți înscrie AICI, gratuit!

Sursa foto: Wall-Street & Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri