7 Octombrie 2021

Luxoft România a ajuns la 2.000 de angajați și vrea să mai angajeze încă 150 până la finalul anului, din afara Bucureștiului



Luxoft România, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare software şi soluţii IT din România, a ajuns la un total de 2.000 de angajați în București și în țară, dintre care aproape 500 au ales să lucreze exclusiv de acasă. Până la finalul anului, compania intenționează să recruteze încă 150 de angajați.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi tendințe din piața muncii? Te invităm să urmărești evenimentul Reshaping HR: Ce contează în lupta pentru atragerea și reținerea talentelor care va avea loc pe 21 octombrie 2021. Te poți înscrie AICI, gratuit!

Luxoft România a fost una dintre primele companii de pe piața locală care au implementat un sistem de lucru 100% remote pentru angajați curenți și viitori. În decembrie 2020, compania a deschis primele poziții permanent remote și a angajat până acum peste 300 de programatori, în urma unui proces de recrutare integral la distanță, reușind să își extindă echipa în afara Bucureștiului, în Cluj, Iași, Timișoara și Brașov.

În tot ce a presupus adaptarea la munca de acasă, am depus eforturi pentru a implementa politici avatajoase pentru toate grupurile de angajați și după pandemie. Am păstrat un dialog continuu cu echipele Luxoft România pentru a întelege care sunt preocupările, grijile și nevoile lor și pentru a adopta, în consecință, fluxuri și programe de lucru adaptate preferințelor lor. Ne bucurăm că am reușit astfel să consolidăm și extindem echipa și în afara Bucureștiului.

Monica Mardare, director HR Luxoft România

Luxoft România a investit în dezvoltarea profesională a angajaților, iar unele dintre cele mai accesate programe interne în perioada pandemiei au fost Internal Mobility si Centrul de Training, platformă de reskilling și upskilling care le oferă angajaților posibilitatea de a-și construi o nouă direcție profesională în cadrul companiei.

Anual, peste 350 de angajați Luxoft România au parte de programe de formare profesională pentru îmbunătățirea sau dobândirea unor abilități noi. Angajații optează în general pentru programele de Leadership, Software Development, Software Administration, DevOps, Script Languages, programele de soft skills, precum și programele pentru dezvoltarea profesională a celor ce se află la inceputul carierei, precum Corporate Junior Program.



Citeste si