În cadrul evenimentului dedicat profesioniștilor din domeniul IT, vorbim despre migrarea în cloud si ecosistemul digital al business-urilor. Infrastructuri IT complexe, departamente întregi au fost „transferate” în cloud. Din câte se pare, securitatea cloud nu mai constituie o piedică în calea adoptării soluției cloud, iar sistemele Legacy existente ar putea fi și ele transferate. Sistemele BIG Data, camerele de securitate, soluțiile ERP majore sau sistemele tranzacționale esențiale devin practici obișnuite în cloud.

Printre subiectele abordate:

• Situația Cloud computing. Tendințe și tehnologii
• Soluții de cloud public, hibrid și privat
• Strategia Edge Computing și Cloud
• AI, streaming-ul video, soluțiile ERP - totul migrează către cloud
• Soluții de securitate cibernetică în cloud
• Cum putem satisface nevoia de resurse de know- how prin intermediul soluțiilor cloud PaaS
• Cum să „transferăm” o întreagă organizație într-un weekend?
• Aplicații Legacy. Sunt acestea încă limitative, când vine vorba despre adoptarea soluției cloud?
• Soluții cloud pentru continuitatea afacerilor și pentru recuperarea în caz de dezastru
• Studii de caz privind migrarea în cloud
• Scrierea unui cod nativ în cloud
• Soluții pentru sectorul public. Situația soluției cloud în mediul guvernamental.

Invitați speakeri ai evenimentului:

Ionuț Roșca, Data Protection Solutions Specialist, Dell EMC
Alexandru Ticamera, Corporate Account Executive CEE, Google Cloud
Daniel Gruia, CIO Council Member
George Lazăr, CIO Council Member

Evenimentul va fi moderat de Yugo NEUMORNI, Președintele CIO Council România.

Asociația Directorilor de IT și Comunicații “CIO Council” reprezintă România în cadrul asociației pan-europene European CIO Association – EUROCIO începând din 2017. EUROCIO este o asociație non-profit înregistrată în Bruxelles și are în componentă peste 1000 de membrii din 16 țări europene care reprezintă peste 700.000 de angajați din domeniul IT. EuroCIO este unica entitate care reprezintă funcția CIO în față autorităților europene. Asociația Directorilor de IT și Comunicații „CIO Council” este o asociație non profit, voluntară și independența față de furnizorii de servicii și soluții IT, care reunește un grup important de CIOs și foști CIOs din România.

SUPPORTING PARTNERS: Dell Technologies, Google Cloud

Community Partners: ISACA, PWN

Media Partners: Revista HR Manager, Biz, CONAF, Doing Business, Financial Intelligence, HR Club, Hipo, Jurnalul de Afaceri, Learning Network, GEEKI, Market Watch, GEEKI, Techcafé, Revista Patronatului Român, SoftLead, Spot, Wall-Street, Traduce.re

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri