Electroaparataj Târgoviște, companie listată la BVB, care produce aparatură și accesorii electronice, a decis suspendarea pentru perioada 01.02.2023 - 28.02.2023 a contractelor individuale de munca pentru cea mai mare parte a salariaților, potrivit unui comunicat.

https://ic.events/landing/bHArVQ==/hr-2-0-2023.html

Acest lucru vine concomitent cu reducerea temporară a unei părți substanțiale a activității Societății începând cu data de 01.02.2023 și până la 28.02.2023.

Măsurile sunt luate din cauza scăderii drastice a comenzilor si a volumului de muncă generate, în principal, de contextul economic european caracterizat de perspectivele unei recesiuni economice în țările din care provin principalii clienți ai Societății (Electroaparataj S.A. vinde aproximativ 95% din producție la export, principalii clienți fiind: ABB Electrification Sweden, ABB Franța si Promodern Franța), care se confruntă la rândul lor cu o lipsă de vânzări, generând incertitudine pentru plasarea de comenzi în luna Februarie 2023.

Activitatea productiva a Societății se va desfășura pe aceasta perioada cu un număr redus de salariați, fiind adaptata la volumul comenzilor. Activitatea indirect productiva este redusa la minim.

Acționarul majoritar al companiei este Broadhurst Investments Limited, cu 55,31%, in vreme ce Metex Big SA deține 14.73% din acțiuni, potrivit ultimei raportari.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri