Într-o perioadă caracterizată de schimbări rapide și imprevizibile în societate, relația dintre angajatori și angajați devine tot mai crucială în construirea unei reputații solide pe piața muncii. În acest context, participarea la Employer Branding Conference 2024 este esențială pentru liderii și profesioniștii din domeniul resurselor umane și al comunicării interne.

Pe 11 aprilie 2024, la Hotel JW Marriott din București, va avea loc cea de-a 12-a ediție a celui mai așteptat eveniment despre promovarea brandului de angajator din România. La această ediție de primăvara, tema principală se concentrează pe transformările profunde din sfera relației angajator-angajat și pe modalitățile inovatoare prin care organizațiile se pot diferenția pe piața forței de muncă, care este din ce în ce mai competitivă.

Participanții vor avea oportunitatea de a explora aspectele complexe ale relației dintre organizații și angajați, evidențiind importanța eticii, culturii și viziunii pe termen lung. Prin intermediul sesiunilor interactive, aceștia vor descoperi strategii eficiente pentru crearea de conexiuni autentice, cu accent pe încredere, transparență și implicare.

Printre temele abordate se numără valorificarea poveștilor angajaților, studii de caz relevante, tehnici inovatoare de recrutare și utilizarea tehnologiei pentru a atrage și a reține talentele. De asemenea, se va discuta despre construirea unei culturi organizaționale incluzive, care să promoveze diversitatea și să ofere sprijin angajaților în dezvoltarea lor profesională.

Evenimentul va găzdui o serie de prezentări și dezbateri, la care vor participa experți locali și internaționali de renume în domeniu: Sarah Sturgess (Agency Director, SMRS), Ionela Sulugiuc (Director Național de Resurse Umane, Lidl România), Paul Olteanu (Master Trainer, Executive Coach & Fondator Mind Architect), Florentina Ciontea (Director HR & CSR, Pluxee România & Bulgaria), Andreea Mihnea (Chief People Officer, First Bank), Gina Cruceru (Group HR Director, Rompetrol - KMG International), Petruș Stuparu (Partener, Trend), Robert Katai (B2B Marketing Consultant), Mirela Tănase (Senior Partner - Strategy & Sales, Exploratist), Bogdan Badea (CEO, eJobs Group).

SESIUNE SPECIALĂ

Relația între Stres, Motivație și Performanță

Descoperim relația între stres și performanță și de ce stresul nu este întotdeauna dăunător, ba uneori este chiar necesar pentru rezultate. Înțelegem și învățam să distingem între stresul dezirabil, care conduce la performanță și cel toxic, care ne îmbolnăvește fizic și psihic. Apoi explorăm câteva teorii motivaționale universale și vedem cum ne putem antrena mintea să persevereze în fata adversității și a provocărilor. Toate acestea alături de Paul Olteanu (Master Trainer, Executive Coach & Fondator Mind Architect) la Employer Branding Conference 2024, pe 11 aprilie.

STUDIU ÎN EXCLUSIVITATE

Cum atragi și reții oameni prin reputație și brand de angajator?

Nu mai este un secret pentru nimeni că, pentru atragerea și reținerea talentelor, brandul de angajator poate fi un instrument la fel de puternic precum salariul și beneficiile extrasalariale. Cum se raportează, însă, candidații și angajații la reputație atunci când piața dă semne de volatilitate? Ce pot face angajatorii pentru a atenua efectele unui context plin de incertitudini? Cum pot folosi puterea brandului pentru a motiva angajații și pentru a încuraja performanța? Și, până la urmă, la ce răspund cel mai ușor candidații și angajații atunci când vine vorba despre reputație? Aflăm toate răspunsurile din concluziile sondajului "Cum atragi și reții oameni prin reputație și brand de angajator?", realizat de Employer Branding Conference și eJobs.

Ediția de primăvară a Employer Branding Conference 2024 este organizată de Evensys în parteneriat cu Lidl România, Pluxee, First Bank, Rompetrol, Exploratist, One United Properties, eJobs și Phillip Morris România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri