27 Mai 2008

On the move: OMV Romania are un nou Retail Manger

Radu Caprau ocupa incepand cu luna mai functia de Retail Manager OMV Romania. Acesta va fi responsabil, la nivel operational, de dezvoltarea cantitativa si calitativa continua a statiilor de distributie carburant OMV din Romania. In acelasi timp, Caprau detine in cadrul OMV si functia de Head of Avanti International, iar pana la 1 septembrie 2008, el va coordona si activitatile de retail ale OMV in Bulgaria.

In varsta de 33 de ani, Radu Caprau (foto) vine la OMV Romania cu o bogata experienta in retail-ul international. Este absolvent al Universitatii Economice din Brasov, specializarea Management. Caprau a inceput sa lucreze pentru Grupul austriac de petrol si gaze naturale OMV in 2000, ca Manager Regional pentru Romania. In perioada 2003-2004 s-a ocupat de monitorizarea competitiei si analiza preturilor de pe piata. In 2004, preia conducerea a 75 de statii de distributie carburant OMV din Bulgaria.

In 2006, adauga o noua pozitie functiei sale de Retail Manager in cadrul OMV Bulgaria, devenind Manager General al Avanti International, un lant de 200 statii, in 6 tari, brand apartinand Grupului OMV.

Radu Caprau gestioneaza, in prezent, 72 de statii OMV in Romania. Cota de piata a companiei in Romania, piata pe care OMV este prezenta din 1998, este de aproximativ 10%. Statiile de distributie carburant OMV sunt adevarate centre multifunctionale pentru pasageri si conducatori auto. Pe langa carburant, in statiile OMV se gasesc magazinele si restaurantele VIVA, alaturi de o gama larga de servicii, ce acopera diverse nevoi ale consumatorilor aflati „in miscare”: de la servicii de spalatorie auto pana la plata facturii la telefonul mobil si servicii bancare (transfer rapid de numerar, plata facturilor de leasing sau a ratelor bancare).

OMV Romania Mineraloel este prezenta in Romania din anul 1998, functionand ca o sucursala detinuta in totalitate de OMV, grupul lider in industria de petrol si gaze din Europa Centrala.

OMV Romania are 79 de angajati si a creat aproximativ 2.000 de locuri de munca prin reteaua celor 72 de statii care reprezinta o cota de piata de aproximativ 10% in sectorul distributiei de carburanti.



Citeste si