18 Martie 2011

Romsilva castiga procesul cu Biserica pentru retrocedarea a 166.000 ha de padure



Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, asistata de casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), a castigat procesul impotriva Fondului Bisericesc Ortodox din Bucovina privind retrocedarea a 166.813,5 hectare de padure.

“Procesul a inceput in 2007, cand Tribunalul Suceava a admis solicitarea Fondului Bisericesc Ortodox, obligand astfel Directia Silvica Suceava/Statul Roman sa cedeze Fondului aceasta suprafata. Ulterior, IICJ a decis mutarea dosarului la Curtea de Apel Timisoara, care a stabilit, in decembrie 2009, mentinerea acestei decizii”, se arata intr-un comunicat de presa al casei de avocatura NNDKP.

In februarie 2010 Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a formulat recursul in care a fost reprezentata de casa de avocatura NNDKP. Recursul a fost admis marti de IICJ, care a retrimis dosarul spre rejudecare la Curtea de Apel Cluj-Napoca.

Departamentul de litigii al NNDKP este format din 28 de avocati, coordonati de Partenerul Senior Ana Diculescu-Sova si Partenerii Simona Neagu, Sorina Cretu, Emil Bivolaru, Madalin Niculeasa si Radu Damaschin.

In 2010 aceasta practica a gestionat peste 1.100 de dosare si a avut o pondere de cca 40% in veniturile firmei pe anul trecut.



Citeste si