18 Octombrie 2011

Un nou director general pentru PepsiCo Romania



La niciun an de la ultima schimbare in top managementul companiei, PepsiCo are un nou director general in persoana lui , care va gestiona atat divizia de snacks, cat si cea de bauturi racoritoare.

Levent Yuksel il inlocuieste in functia de business unit general manager pe Pavlos Katsivelis. Anterior acestei pozitii, Yuksel a ocupat functia de integration senior director in cadrul PepsiCo Turcia.

Levent Yuksel si-a inceput cariera in anul 1989, in cadrul Pricewaterhouse Coopers, unde a lucrat timp de patru ani in cadrul birourilor din Istanbul si Haga.

Yuksel s-a alaturat PepsiCo in anul 1995 si timp de 16 ani a detinut diferite functii de conducere in domeniile financiar, strategie si business development, achizitii, operatiuni si integrare.

Levent Yuksel este absolvent al Universitatii Tehnice din Istanbul, specializarea Management Engineering si a urmat un MBA in International Management la Universitatea din Istanbul.

PepsiCo East Balkans include divizia de bauturi racoritoare din Romania si diviziile de snacksuri din Romania, Bulgaria si Moldova.



Citeste si