Carrefour deschide cel de-al 3-lea magazin in franciza. Vezi unde

Retailerul francez Carrefour va deschide, pe data de 29 noiembrie, cel de-al treilea magazin de proximitate sub sigla Carrefour Express, impreuna cu compania romaneasca Angst.

Magazinul este amplasat in Piata Moghioros din Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 430 de metri patrati.

In cadrul lui sunt comercializate in jur de 4.550 de produse, inclusiv preparate Angst. Magazinul nou-deschis este deservit de o echipa de 23 angajati.

Primul magazin Carrefour Express a fost deschis pe data de 12 octombrie. Astfel, Carrefour a acordat Angst, producator de mezeluri cu propria retea de magazine, prima sa franciza pe piata romaneasca.

"Parteneriatul intre Carrefour Romania si Angst (...) reprezinta un nou pas in strategia multiformat a grupului Carrefour: dezvoltarea pe formatul de proximitate", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de compania franceza.

Grupul Angst, controlat de omul de afaceri Sorin Minea, detine in Romania trei fabrici (la Buftea, Sinaia si la Videle), precum si 24 de magazine de tip supermarket.

Carrefour va mai deschide, pana la finele anului, un nou hipermarket la Deva, dar si circa 4 supermarketuri Carrefour Market.

In prezent, Carrefour detine in Romania o retea de 25 de hipermarketuri, 42 de supermarketuri (Carrefour Market) si 3 magazine de proximitate Carrefour Express.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri