Compania Selgros Cash & Carry Romania, care opereaza o retea de 19 magazine cash & carry, a donat anul acesta produse alimentare si nealimentare in valoare de 600.000 de euro in cadrul proiectului de solidaritate sociala Masa Bucuriei, derulat in parteneriat cu Patriarhia Romana.
"Este al treilea an in care Selgros si Patriarhia Romana participa la acest proiect care are ca beneficiari oamenii defavorizati si familiile nevoiase din Romania, care, din diferite motive, nu au posibilitatea sa-si asigure hrana zilnica si apeleaza la asistenta institutiilor subordonate Patriarhiei Romane", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

In fiecare saptamana, reprezentantii Patriarhiei ridica bunurile donate de catre toate magazinele Selgros din Romania si le distribuie pe plan local catre 170 de centre: cantine sociale, gradinite si centre pentru copii, camine pentru batrani si asezaminte sociale, institutii de invatamant, manastiri, birouri de asistenta sociala, fundatii si asociatii ale Patriarhiei Romane.

Donatiile constau in produse alimentare de baza (ulei, zahar, faina, orez, paste fainoase), branzeturi, lactate, bauturi nealcoolice, dulciuri, detergenti si articole de igiena personala.

Aceasta initiativa este inspirata de proiectul „Die Tafeln”, derulat in Germania incepand din anul 1995, cu sustinerea financiara si logistica a unui mare numar de companii si organizatii.

Compania Selgros Cash&Carry Romania parte din grupul elvetian TransGourmet Holding SE. In anul 2010, compania a obtinut o cifra de afaceri de 3,2 miliarde lei si un profit de peste 100 de milioane de lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri