Peste 90 de lanturi de magazine si alti comercianti care isi desfasoara activitatea pe raza sectorului 1 vor aplica, incepand cu 15 ianuarie, reduceri de pana la 70% la preturile produselor pe care le comercializeaza.
„Pana in prezent 91 de comercianti din aceasta zona administrativa au notificat Primaria Sectorului 1 ca vor reduce preturile la imbracaminte, incaltaminte si alte produse nealimentare cu procente cuprinse intre 20 si 70%”, se arata intr-un comunicat insitutiei.

Printre retailerii care vor aplica reduceri in perioada urmatoare se numara: IKEA (pana pe 29 februarie), H&M Baneasa (pana pe 15 aprilie), Zara Baneasa (pana pe 29 februarie), Mango Baneasa (in perioada 15.01-29.02), J.K Bucharest Victoriei (in perioada 15.01-30.04), Elegance Victoriei (in perioada 15.01-30.04), Hugo Boss Calea Victoriei nr.145 (intre 15.01 si 01.03) si Debenhams Baneasa (in perioada 17.01-29.02).

Potrivit Ordonantei de Guvern nr. 99/2000, vanzarile de soldare pot fi efectuate dupa o notificare prealabila a primariei cu 15 zile inaintea datei de debut a reducerilor.

Perioada de soldare este stabilita de lege intre 15 ianuarie – 15 aprilie pentru produsele de toamna – iarna si in acest interval, retailerii isi pot stabili o durata maxima de 45 de zile in care pot comercializa produse la preturi reduse.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri