Wall- Street.ro se regaseste in primele trei publicatii de business pe care Lucian Aldescu, CEO al companiei de curierat DPD Romania, le citeste in mod constant.
Apreciez, in primul rand, acuratetea informatiei prezentate pe wall-street.ro si viteza de reactie. "Reusiti sa prezentati in timp real toate subiectele de interes din mediul de business intern si international, inclusiv subiectele "la cald" din industria in care DPD activeaza. Tot la puncte forte, as nominaliza analizele business pe care le realizati si topurile Wall-Street", spune Aldescu.

Aldescu si-ar dori sa vada pe Wall-Street mai multe analize de business, pe industrii, cu cifre exacte, insotite, eventual, de statistici pe domenii, care sa reflecte evolutia sectoarelor economice.

Aldescu urmareste zilnic sectiunea business si ii place proiectul Conferintele Wall-Street, "care s-a impus deja in topul evenimentelor de business din Romania", in opinia sa.

"Pot spune ca ma informez zilnic, in proportie de 75%, din surse online", a mai spus Aldescu care considera ca "presa online inregistreaza o crestere continua, devenind tot mai prezenta in preferintele romanilor. Este o situatie normala, avand in vedere gradul ridicat de competitivitate din online, viteza cu care se transmite si se updateaza informatia, reusind, din ce in ce mai bine, sa ii mentina acuratetea. Cred sincer ca intr-un an multe dintre ziarele din Romania vor opta pentru varianta online, renuntand definitiv la print".

Care sunt in opinia sa punctele slabe ale wall-street.ro ? "Wall Street este un proiect de succes si nu cred ca putem vorbi despre puncte slabe. In ceea ce priveste punctele forte as mentiona, din nou, profesionalismul cu care jurnalistii isi documenteaza fiecare subiect, precum si acuratetea informatiei", conchide CEO-ul DPD, companie aflata in top 5 firme de curierat din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri