Fabryo Corporation, jucator important pe piata de lacuri si vopsele decorative din Romania, isi extinde reteaua de francize renovis in 14 orase lansand o platforma online pentru toti cei care doresc sa devina parteneri ai retelei .

Conceptul renovis reprezinta un magazin de proximitate, ce ofera un mix de produse pentru bricolaj si servicii tuturor celor interesati de lucrari standard de renovare, redecorare si reamenajare a locuintei sau a altor spatii.

Orasele pentru care se poate aplica sunt: Bucuresti, Suceava, Timisoara, Arad, Constanta, Craiova, Ploiesti, Cluj, Buzau, Bacau, Iasi, Galati, Sibiu si Pitesti.

”Principalul beneficiu al conceptului de franciza renovis este acela ca investitia initiala este integral suportata de Fabryo Corporation”, explica Aliz Kosza, director general executiv Fabryo Corporation.

Categoriile de produse comercializate in magazinele renovis sunt: vopsele lavabile si amorse pentru pereti, lacuri, emailuri si grunduri pentru lemn, metal, zidarie si PVC, tencuieli decorative, primere, gleturi si adezivi universali, unelte pentru zugravit si reparatii, fittinguri si categorii de produse complementare.

Conceptul renovis a fost lansat de catre Fabryo Corporation in luna mai 2011, prin deschiderea unui numar de 3 magazine in Bucuresti. Reteaua s-a extins rapid la nivel national, astfel ca la sfarsitul anului 2011 numara opt magazine in cinci orase: Bucuresti, Targu-Mures, Cluj, Bacau si Buzau.

Foto: captura fabryo.com

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri