Noul laborator poate furniza analize de biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, microbiologie, toxicologie, citologie, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

„Noua locatie din Cotroceni reprezinta o investitie strategica, care a aparut ca raspuns la nevoile tot mai mari ale pietei. Avem in continuare planuri de dezvoltare pe acest segment si tintim pozitia de lider inclusiv pe piata de laboratoare” , a declarat Nicolae Marcu, director general al MedLife.

In total, MedLife detine o retea de 8 laboratoare medicale, dintre care trei sunt in Bucuresti, iar restul - in Brasov, Sfantu Gheorghe, Cluj, Timisoara si Arad, cu 400 de puncte de colectare in toata tara.

Anul trecut, laboratoarele MedLife au realizat 4,6 milioane de analize. Cifra de afaceri a acestora s-a ridicat la 10 milioane de euro.

Citeste si:

In 2012, numarul acestora va creste la 5 milioane de analize, capacitatea cumulata a laboratoarelor fiind de 18.000 de analize. Cifra de afaceri a acestora va avansa cu 20%, pana la 12 milioane de euro.

In prezent, MedLife are o retea formata din 9 hiperclinici, 8 laboratoare de analize medicale, 6 spitale, 3 maternitati, 28 de centre medicale generaliste, 8 centre medicale monospecializate, precum si 6 farmacii proprii (PharmaLife).