Gefco Romania a transportat utilaje industriale produse de compania romaneasca World Machinery Works din Bacau pentru un jucator important din industria aeronautica localizat in apropiere de Paris, Franta.

Incarcatura a avut peste 200 de tone si a fost transportata de la Bacau la Paris in 5 camioane de mare gabarit si 7 camioane standard.

"Segmentul de piata al industriei aeronautice intareste prezenta Gefco in sectorul industrial. Industria aeronautica investeste in prezent in zone precum Tunisia, Maroc, Europa Centrala - locatii in care exista filiale Gefco - cu scopul de a-si mentine competitivitatea”, a precizat Yves Suinat, aerospace marketline manager al grupului Gefco.

Clientii Gefco in aceasta industrie sunt Dassault Aviation, EADS, Latecoere, Safran, Zodiac.

Prin intermediul celor sase domenii de expertiza, Logistica, Gefboxsystem, Overseas, Overland, Distributie de vehicule si Reprezentanta pentru Vami si Taxa pe Valoare adaugata, Gefco propune solutii globale pentru toate cerintele logisticii industriale.

Gefco este prezent in 150 de tari din lume si se claseaza intre primele 10 grupuri europene de logistica, cu o cifra de afaceri de 3,4 miliarde euro in 2010. Grupul numara 400 de locatii in intreaga lume si are peste 9.400 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Romania vrea sa devina un pol aeronautic
Setari Cookie-uri