"Masura se va aplica pana la remedierea situatiei economice a societatii, dar nu mai tarziu de 30 aprilie, astfel incat compania sa poata realiza indicatorii economico-financiari prevazuti in bugetul de venituri si cheltuieli", se arata intr-un raport al companiei transmis marti Bursei.

Compania a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 114,9 milioane lei, cu 13,6% mai redusa decat indicatorul planificat pentru 2011, de 132,9 milioane lei.

Oil Terminal nu a raportat inca rezultatele pentru anul trecut, iar in primele noua luni afacerile au fost de 88,4 milioane de lei (20,3 milioane de euro), iar profitul net de 1,7 milioane de lei.

Citeste si:

Compania mentioneaza ca nu are datorii restante la bugetul statului, actionari, furnizori, personal, banci sau alti creditori, iar linia de finantare a capitalului de lucru de trei milioane lei aflata la dispozitia firmei este neutilizata.

Compania, controlata de Ministerul Economiei, cu o participatie de 59,62% din capital, este specializata in servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.

Titlurile Oil Terminal au incheiat sedinta bursiera de marti la pretul de 0,201 lei, in crestere cu 1,98%. Compania are o capitalizare de 117 milioane lei (27 milioane de euro).