“Decizia de a servi produsele Coca-Cola HBC in restaurantele din Romania se integreaza intr-un proces mai amplu de dezvoltare a brandurilor „Yum!” pe piata romaneasca, un proces in care o componenta importanta este reprezentata in continuare de apropierea fata de consumator. Consideram ca dinamica produselor si ofertelor pentru clientii nostri este in concordanta cu aceea a noului partener”, declara Mark Hilton, noul director general al brandurilor Yum! in Romania.

Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schwepps, Dorna, Izvorul Alb, Nestea,Cappy vor fi disponibile in cele 64 de locatii „Yum!” din tara, incepand cu aceasta luna.

Inceperea colaborarii cu Coca-Cola HBC nu este singura schimbare pentru brandurile Yum! pe piata romaneasca.

Citeste si:

De la finalul anului trecut, Mark Hilton este noul CEO pentru KFC, Pizza Hut si PHD. De asemenea, in cadrul stategiei de dezvoltare pentru anii urmatori, atentia companiei se va indrepta spre deschiderea mai multor restaurante KFC de tipul drive-thru. Pentru Pizza Hut se prevede deschiderea de noi locatii de livrare „la usa” sub brandul PHD.

Yum! Brands INC este cea mai mare companie de restaurante in ceea ce priveste restaurantele de sistem, cu aproximativ 38 000 de restaurante in peste 110 tari si teritorii. In Romania, Yum! Brands este prezent prin brandurile KFC, Pizza Hut si PHD.

Sursa foto: KFC.ro