Furnizorul de servicii medicale private Gral Medical estimeaza pentru anul acesta afaceri de 18,5 milioane de euro, in crestere cu peste 23% fata de 2011, si anunta pentru 2013 deschiderea primului sau spital.

"Proiectele de dezvoltare initiate in ultimiii ani vor ajunge la un prag ridicat de rentabilitate, iar cifra de afaceri generata de acestea vor impinge compania catre tinta de 18,5 milioane de euro", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Gral Medical preconizeaza ca avansul de anul acesta va fi sustinut de segmentul de retail (plata per serviciu).

"Am luat in calcul oferirea de servicii complete de oncologie si pentru pacientii din tarile invecinate", a declarat Robert Serban (foto stanga), care care impreuna cu sotia sa, Georgeta, detine Gral Medical.

Compania nu va face achizitii de alti furnizori de servicii medicale sau vinde parti sociale catre parteneri strategici, se mai arata in comunicat.

Gral Medical va finaliza un spital de tip grenfield (constructie de la zero), in urma unei investitii cifrate la 30 de milioane de euro.

Investitia va fi cea mai mare de pana acum intr-un spital privat, potrivit oficialilor Gral Medical.

In 2011, furnizorul de servicii medicale a rulat afaceri de 15 milioane de euro, in crestere cu 20% fata de 2010. Tot anul trecut, compania a investit 1 milion de euro in modernizarea centrelor medicale detinute (clinici si laboratoare).

In prezent, reteaua Gral Medical numara 9 clinici, 11 laboratoare medicale si 4 centre de imagistica, toate operate de firmele importante ale grupului - Gral Medical si Medical Center Gral. Grupul are peste 1.200 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si