Dedeman, unul din cei mai importanti retaileri de bricolaj din Romania, cu capital 100% romanesc, deschide pe 8 martie cel de-al doilea magazin din Constanta, in urma unei investitii de 15,5 milioane euro.
Magazinul din Tomis Nord, situat pe Bulevardul Tomis nr. 385, are o suprafata construita de peste 15.000 mp si 300 de locuri de parcare.

Al doilea magazin din Constanta este al 27-lea al intregii retele la nivel national, egaland astfel numarul de magazine D-I-Y ale nemtilor de la Praktiker.

Clientii vor gasi pe rafturile magazinului peste 45.000 de produse, din toate domeniile necesare proiectelor de constructie, reabilitare sau amenjare: materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electrocasncie si electronice, utilaje, scule si accesorii si produse pentru gradina.

In noul magazin vor lucra 191 de angajati.

Magazinul din Tomis Nord este al doilea dedicat constantenilor, fiind deschis la 3 ani si jumatate de la inaugurarea primului magazin de la malul marii, situat in Agigea.

Totodata, acesta lanseaza seria inaugurarilor din 2012, alte patru magazine urmand a fi deschise in acest an.

Cu 26 de magazine, din care 5 inaugurate in 2011, in Cluj-Napoca, Drobeta Turnu - Severin, Baia Mare, Alba Iulia si Tulcea, compania Dedeman a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste doua miliarde de lei (370 milioane euro) si are ca obiectiv pentru anul in curs cresterea cifrei de afaceri cu 10%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri