Titan continua extinderea magazinelor Belforno Fresh: bugetul depaseste 1 mil. euro

Titan inaugureaza cel de-al 45-lea magazin Belforno Fresh din Capitala. Amplasata in zona Garii de Nord a municipiului Bucuresti, unitatea a necesitat o investitie de 300.000 euro.

Titan inaugureaza cel de-al 45-lea magazin Belforno Fresh din Capitala. Amplasat in zona Garii de Nord a municipiului Bucuresti, unitatea a necesitat o investitie de 300.000 euro. Compania mai are in plan deschiderea a inca 5 unitati in acest an, care vor necesita o investitie de peste un milion de euro.

In premiera pe piata din Romania, noul magazin Belforno Fresh va fi prevazut cu o moara de grau artizanala, complet functionala, care va indeplini, in prima instanta, un rol informativ pentru clientii magazinului.

Proiectul pilot vine in completarea programului informational deja derulat de companie in locatiile Belforno Fresh - difuzarea unei suite de filme educative despre paine - referitoare la valoarea nutritionala, alegerea potrivita fiecarui stil de viata - si despre fabricarea painii proaspete Titan. Pe acesta cale, clientii magazinelor pot afla de la un medic nutritionist tot ce trebuie sa stie despre paine inainte de a alege sortimentul dorit.

Lantul de magazine Belforno Fresh comercializeaza in prezent produse precum paine proaspata Titan, produse de patiserie coapte in magazin, produse de cofetarie si sandvisuri. Aceasta gama de produse proaspete este completata de o gama complementara de racoritoare, lactate si cafea gata preparata.

Titan S.A. este membra a grupului austriac LLI Euromills, cel mai mare jucator pe piata de morarit la nivel mondial. Titan comercializeaza de la produse de baza - faina, malai, gris, pesmet - pana la produse finite, de tipul cerealelor, painii si produselor de patiserie. In prezent, Titan are circa 850 de angajati, locati in cele doua centre importante din Bucuresti si Targu Mures.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri