Stanleybet Romania are 320 de agentii de pariuri in Romania. “A fost o perioada dura, insa am simtit mai acut criza in cadrul operatiunilor din Germania sau Italia, decat in Romania sau Polonia”, a spus Purvis, care a precizat ca pe plan local provocarile politice sunt mai importante decat cele economice.

“Politic este mai dificil in Romania. Avem nevoie de mai multa stabilitate la nivel de taxe si legislatie. Schimbarile permanente de fiscalitate si legislatie reprezinta o greutate importanta pentru orice investitor”, spune Purvis.

Despre proaspata investitie din Bucuresti, directorul grupului spune ca va fi extinsa si pentru operatiunile online.

“In spatiul pe care il avem mai este loc pentru inca 25 de angajati pe langa cei 26 pe care ii avem deja, iar pana la finalul anului speram ca din acest centru vom deservi clientii din toata Europa. De asemenea centru va fi extins si pentru sustinerea operatiunilor online”, spune Purvis.
In Romania exista un cadru legal pentru pariurile online din vara anului trecut, iar compania spera ca pana la finalul anului sa demareze si operatiunile de pe Internet, imediat ce obtinerea licentei de operare va fi posibila.

In prezent din centrul din Bucuresti sunt deserviti clientii din Germania, Cipru si Danemarca. Operatorii angajati in Bucuresti ofera suport in limbile germana, greaca, daneza si engleza.

Citeste si:

“Am ales Romania ca urmare a abilitatilor tehnologice si multilingvistice de aici, dar si ca urmare a costurilor competitive”, a spus Purvis.

"In Marea Britanie, la centrul din Liverpool reusim sa gasim vorbitori de italiana, insa rar operatorii pot vorbi si italiana si greaca. In Romania este mai usor sa gasim vorbitori de mai multe limbi straine", a adaugat Purvis.

Un alt avantaj al Romaniei este, potrivit CEO-ului Stanleybet, faptul ca fluctuatia de personal e mult mai redusa. "In Marea Britanie avem o fluctuatie de personal de 30%, in Romania este de 5%. Poate pe zona de call center va fi mai mare, insa nu aveam o problema cu asta", a explicat Purvis.

Piata locala de pariuri este una extrem de competitiva, iar inovatiile sunt cruciala. "Tinem agentiile mai mult timp deschise si incercam sa venim cu mai multe tipuri de pariuri, astfel incat clientii sa poata juca chiar daca nu este meci in campionat", a conchis Purvis.

Despre centrul de suport StanleyBet a scris si Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti pe blogul sau.