Producatorul de mobila Rus Savitar va deschide doua magazine Casa Rusu in regim de franciza, la Bistrita si Suceava, reteaua unitatilor francizate ajungand astfel la cinci magazine, scrie Mediafax.
"Magazinele sub franciza Casa Rusu, cinci la nivel national, vor comercializa aceeasi gama de produse ca magazinele traditionale Casa Rusu si vor fi sustinute de Rus Savitar pentru a derula campanii de marketing si pentru a-si consolida pozitia la nivel local", se arata intr-un comunicat al companiei.

Producatorul de mobila a deschis primele unitati in regim de franciza in octombrie 2011, la Targu Jiu, Slatina si Ramnicu Valcea.

"Vom continua sa ne dezvoltam, atat in zona de productie cat si in cea de retail, iar in curand vom deschide cel de-al treilea magazin Casa Rusu din Bucuresti, in Colentina", a declarat Cristian Rusu, director general al Casa Rusu.

Rus Savitar deruleaza o investitie de circa cinci milioane de euro in dezvoltarea capacitatii de productie a mobilierului tapitat, in urma careia vor fi create in jur de 400 de locuri de munca, iar productia va fi de 10.000 de unitati de mobilier tapitat pe luna.

Casa Rusu este divizia de retail a Rus Savitar, companie controlata de familia Rusu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri