Investitia a implicat achizitionarea unei linii de sortare si etichetare de carte si CD-uri (fie ele filme, soft sau muzica), linie unica in Romania, capabila sa proceseze 8.000 de bucati pe ora.

„Serviciu logistic complet inseamna depozitare, transport, distributie si merchandising, cu alte cuvinte oferim companiilor care fiinteaza pe piata de carte, film sau muzica un serviciu care sa le ia din atributiunile zilnice o serie de operatiuni care nu tin de corebusinessul lor”, a declarat Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

O companie care isi externalizeaza serviciul de logistica si transport poate resimti din prima luna un plus in balanta.

Citeste si:

„Din studiile noastre am aflat ca externalizarea serviciilor de logistica si transport poate aduce unei companii din piata de carte sau media o scadere de 15 pana la 20 de procente la costurile cu aceste operatiuni extrem de tehnice si costisitoare”, considera Sofian.

In acest an holdingul opereaza cu 45 puncte de lucru, cu 2 hub-uri principale, Bucuresti si Brasov, si cate un minihub in Bacau si Cluj. La finele anului trecut TCE Holding lucreaza cu aproximativ 1100 de angajati.

TCE Holding a incheiat anul 2011 in crestere cu 10 procente, la 21 milioane euro.