Contractul dintre Vulcan si Kuweit Oil Company se va derula pe 5 ani, productia urmand sa fie demarata intr-o luna.

„Acesta se adauga altor doua contracte importante semnate de Vulcan de la inceputul anului: unul de 4 milioane de euro cu compania Black Sea din Dubai, pentru fabricarea de cazane sub presiune ce vor fi livrate in Iraq si un altul cu grupul belgian Wincke pentru constructia unor echipamente sub presiune in Serbia, care se ridica la 1, 2 milioane euro", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

In perioada imediat urmatoare, Vulcan va bate palma cu Babcock Volund pentru fabricarea a doua cazane destinate primariei din Copenhaga. In plus, compania este in discutii si cu o firma din Israel pentru montajul unor centrale pe gaz de producere a energiei, contract ce ar aduce Vulcan inca 15 milioane de euro.

„Vom continua ofensiva asupra pietelor noi, abordarea directa a clientilor si mentinerea unor preturi competitive, care sa ne aduca noi contracte si in partea a doua a anului”, spune Adrian Volintiru, directorul general al companiei Vulcan.

Citeste si:

Compania membra a grupului Tender produce cazane pentru centrale electrice, echipamente industriale si unitati de pompare. Vulcan,care are circa 900 de angajati, a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri de 23 milioane euro si estimeaza pentru primul trimestru al acestui an realizarea unei cifre de afaceri de circa 30 de milioane de lei.

“Anul acesta avem ca tinta atingerea unei cifre de afaceri de 35 de milioane de euro“, a mai spus Adrian Volintiru.