Baumax, unul din cele mai importante lanturi de magazine pentru bricolaj din Romania, a deschis cel de-al doilea magazin din Cluj Napoca si al 15-lea al retelei, in urma unei investitii de 20 de milioane euro.
Noul magazin dispune de o suprafata comerciala de aproape 15.000 m2 impartita in patru departamente: Constructii, Tehnic, Amenajari si Gradina, dar si conceptul drive-in.

Primul magazin din Cluj-Napoca s-a deschis la iunie 2007 si s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes magazine ale firmei de bricolaj din Romania.

bauMax detine in Romania la ora actuala 15 magazine, ajungand astfel la peste 1.277 de angajati la nivel national.

Cel de-al doilea magazin din Cluj-Napoca este rezultatul unei investitii de aproximativ 20 milioane de euro, are o suprafata construita de 15.000 m2 si pune la dispozitia clientilor peste 200 de locuri de parcare. Pentru noul magazin de bricolaj lucreaza circa 100 angajati.

Printre alte noutati ofertite clientilor din Cluj, se afla departamentul de planificare 3-D a baii, showroom-ul de parchet si placi ceramice, prezentarea sculelor electrice cu posibilitatea testarii la fata locului a acestora.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri