Retailerul francez Carrefour a batut palma cu Angst, producator de mezeluri cu lant propriu de magazine, pentru deschiderea celei de-a patra unitate Carrefour Express.
Noul Carrefour Express a fost deschis pe 23 martie, in zona bulevardului Ion Mihalache din Capitala. Magazinul are 140 metri patrati si ofera spre vanzare 1.300 de produse, inclusiv marci ale Carrefour si preparate Angst. In cadrul lui, lucreaza 10 salariati.

Primul magazin in sistem de franciza din Romania a fost deschis de francezi in octombrie 2011, impreuna cu Angst, in Bucuresti.

„Parteneriatul intre Carrefour Romania si Angst a fost lansat in Romania pe 13 octombrie 2011 si reprezinta un pas nou in strategia multiformat a grupului Carrefour - dezvoltarea pe formatul de proximitate", se precizeaza intr-un comunicat al retailerul.

In prezent, Carrefour controleaza pe piata locala o retea formata din 25 de hipermarketuri (Carrefour), 50 de supermarketuri (Carrefour Market) si 4 magazine de proximitate Carrefour Express Angst.

Grupul Angst are in Romania 3 fabrici (la Buftea, Sinaia si Videle), precum si o retea proprie de 24 de magazine.

Citeste o analiza wall-street.ro despre expansiunea in sistem de franciza a marilor retaileri:

Cum si-au cumparat Metro, Carrefour si Mega Image biletul de intrare in comertul de cartier


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri