Cresterea ar putea fi obtinuta pe fondul diversificarii portofoliului de produse si al intensificarii cererii pentru trainingurile de vanzari.

Afacerile derulate anul trecut de grupul de firme Ascendis, din care fac parte Ascendis Consulting, Ascendis Experiential, WKH Dezvoltare Organizationala, Imaginario si Ascendis Process Management, au generat venituri totale in valoare de 18 milioane de lei, in urcare cu 31% fata de rezultatul raportat in 2010.
Cum au evoluat afacerile companiei.

Trainingul, linia centrala de business a Ascendis, a contribuit anul trecut cu aproximativ trei sferturi la cifra de afaceri, restul fiind venituri realizate din consultanta.

Activitatea celor 40 de consultanti Ascendis a insumat, in 2011, 2.350 zile de training si consultanta pentru peste 100 de clienti. Unul dintre subiectele solicitate mai mult decat in alti ani a fost trainingul pentru echipele de vanzari.

Citeste si:

„2012 este un an bun. Avem deja in implementare cateva proiecte mari. Alaturi de programele deja consacrate pe teme de leadership, management, comunicare, vom avea si cateva noutati. In acest sens, am adus in Romania Sales Endeavour, un program destinat account managerilor, licentiat de Celemi, lider mondial in Experiential Learning. O alta noutate este reprezentata de suita de traininguri 3D Medical Care, care isi propune imbunatatirea actului medical prin dezvoltarea abilitatii medicilor de a relationa cu pacientii”, explica Andrei Gosu.

Craiova si Iasi, focus pe harta cursurilor regionale

"Activitatea regionala a fost un alt segment care a iesit in evidenta in 2011 intre directiile de business Ascendis. Astfel, anul trecut, 20% din cifra de afaceri a fost rezultatul programelor derulate in Cluj si Timisoara. „Urmeaza dezvoltarea unui nou centru de interes, Craiova si Iasi, unde avem deja reprezentare locala”, a precizat Andrei Gosu.

In 2012, Ascendis va continua strategia de dezvoltare organica, atat prin sustinerea celor mai dinamice linii de business, cat si prin lansarea de produse dedicate anumitor categorii profesionale, cum ar fi cursurile de formare a specialistilor in resurse umane.