Producatorul de mase plastice Prodplast Bucuresti (PPL), companie controlata de omul de afaceri Florin Pogonaru, a anuntat ca isi intrerupe activitatea pe termen nedeterminat, de la 1 mai, in urma inceperii unui proces de relocare, anunta Mediafax.

"Prodplast va demara un amplu proces de relocare, fapt ce va conduce la imposibilitatea de a mai prelua comenzi, in acest sens, in data de 30 martie, fiind notificati clientii societatii privind intreruperea pe o perioada nedeterminata a activitatii de productie, incepand cu data de 1 mai 2012", se arata intr-un raport al companiei, remis Bursei.

Reprezentantii Prodplast nu au putut fi contactati pentru informatii suplimentare.

Cifra de afaceri a producatorului de mase plastice a crescut anul trecut cu 11%, la 53,8 milioane lei (12,7 milioane euro), iar profitul aproape s-a dublat, la 2,9 milioane lei (691.000 de euro).

Prodplast are un capital de 17 milioane lei, divizat in 17 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 1 leu.

Pogonaru, care ocupa si pozitia de presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), detine concertat cu alte firme 51,49% din actiunile Prodplast, iar SIF Oltenia are 23,63% din titluri.

Actiunile Prodplast, listate la BVB, au inchis sedinta de tranzactionare de luni la un pret de 0,95 lei, in scadere cu 4,04%. La aceasta cotatie, capitalizarea firmei este de 16,2 milioane lei (3,7 milioane euro).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Primele obligatiuni ipotecare listate pe Bursa de Valori Bucuresti