"Am inceput un proces de relansare si reimprospatare a brandului. Am investit pana acum 13 milioane de euro pentru a reduce gradul de indatorare a companiei, in valoare de 60 de milioane de euro la achizitie. Am injectat capital pentru capitalul de lucru si pentru asigurarea nivelului stocului si a serviciilor", a declarat Cornel Marian, managing partner Oresa Ventures.

In paralel, Oresa a inceput un program de recrutare a echipei de management, aducand in companie, alaturi de directorul executiv, un director financiar si unul de resurse umane.

"RTC a fost foarte bine pozitionata pe piata, avea afaceri de 5 ori mai mari decat urmatorii competitori. (...) Are o baza mare de clienti si un centru logistic de 9.000 de metri patrati. Aceste elemente ofera perspectiva ca vom putea ajunge la 60 milioane de euro, nivelul din 2008", a spus Marian.

Citeste si:

El a adaugat ca in prezent compania genereaza bani, fonduri care vor fi investite in dezvoltare, inclusiv prin achizitii de competitori.

Oresa estimeaza ca va incheia in acest o alta tranzactie pe piata romaneasca, de 10-20 milioane de euro, in sectorul serviciilor de business sau materialor de constructii.