Totodata, avocatul Adrian-Catalin Bulboaca, managing partner al firmei de avocatura Bulboaca si Asociatii, a fost numit administrator provizoriu in locul lui Wagner.

Consiliul de Administratiea convocat AGA la 16 mai pentru a discuta revocarea din functia de administrator a lui Wagner si alegerea unui nou membru CA.
Compania Oil Terminal a avut anul trecut o cifra de afaceri de 115,7 milioane lei (27,3 milioane de euro), in scadere cu 12%, si un profit net de doar 360.000 de lei, de peste cinci ori sub cel din anul 2010.

Oil Terminal a anuntat si estimarile pentru cifra de afaceri pentru acest an, de 114,9 milioane lei, valoare cu putin sub cea inregistrata anul trecut.

Citeste si:

Compania este controlata de Ministerul Economiei, care are 59,62% din actiuni. Oil Terminal este specializata servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.

Titlurile Oil Terminal au incheiat sedinta bursiera de marti in scadere cu 0,72%, la 0,16,59 lei. La aceasta cotatie, capitalizarea este de 96,62 milioane lei (22,11 milioane euro).