Iaurtul cu chec, limonada cu gust de bere sau salamul de sibiu cu vin rosu sunt printre produsele lansate de marile companii la venirea primaverii, in unele cazuri chiar special pentru Paste.


Kraft: Stixurile Milka

Kraft Foods, cea mai mare companie de ciocolata si biscuiti din Romania a lansat la finalul lunii februarie Milka ChocoLila Stix, un sortiment premium de biscuiti stix, inveliti in ciocolata.

Kraft a mai lansat anul acesta, printre altele, si varianta cu smantana si ceapa a biscuitilor Tuc.

Ciuc- limonada cu bere

Ciuc Premium lanseaza o categorie cu totul noua pe piata din Romania, categoria Radler. Ciuc Natur Radler, primul dadler romanesc, este o bautura inspirata din vechea reteta germana, care cuprinde 63% limonada adevarata si 37% bere.

Bergenbier lanseaza Noroc cu 6,5% alcool de Paste


Bergenbier SA propune pentru masa de Paste a romanilor o bere cu un continut de alcool mai mare, Noroc Tare. Cu un continut de alcool de 6,5%, Noroc Tare este disponibil la pet de 2 l sau la sticla de 0,5 l.

Piata berii s-a bucurat de mai multe lansari in acest an in special ca urmare a apartiei variantelor la PET a mai multor branduri printre care Silva si Staropramen.

Agricola Bacau a lansat o editie de colectie a Salamului de Sibiu - cu vin rosu

Sortimentul este produs in editie limitata, asemenea predecesorilor sai Salamul de Sibiu - coniac si Salamul de Sibiu - cu sampanie si se va comercializa in perioada Sarbatorilor.

Danone a lansat 4 noi iaurturi


Danone Romania lanseaza un nou sortiment de iaurt in gama Activia, cea mai diversificata dintre produsele companiei cu 22 de sortimente. Si gama Nutriday Delicios se imbogateste cu 3 noi iaurturi.

Noul sortiment Activa contine cereale integrale, nuci si miere. Producatorul mai adauga 3 noi sortimente si in gama Nutriday: Nutriday Delicios cu prajitura alba ca zapada, Nutriday Delicios cu biscuiti cu ciocolata si portocale si Nutriday Delicios cu chec.

Prezenta pe piata din Romania din anul 2001, Activia este cel mai diversificat produs din portofoliul Danone incluzand 22 de sortimente.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri