Kraft: Stixurile Milka

Kraft Foods, cea mai mare companie de ciocolata si biscuiti din Romania a lansat la finalul lunii februarie Milka ChocoLila Stix, un sortiment premium de biscuiti stix, inveliti in ciocolata.

Kraft a mai lansat anul acesta, printre altele, si varianta cu smantana si ceapa a biscuitilor Tuc.

Ciuc- limonada cu bere

Ciuc Premium lanseaza o categorie cu totul noua pe piata din Romania, categoria Radler. Ciuc Natur Radler, primul dadler romanesc, este o bautura inspirata din vechea reteta germana, care cuprinde 63% limonada adevarata si 37% bere.

Bergenbier lanseaza Noroc cu 6,5% alcool de Paste

Bergenbier SA propune pentru masa de Paste a romanilor o bere cu un continut de alcool mai mare, Noroc Tare. Cu un continut de alcool de 6,5%, Noroc Tare este disponibil la pet de 2 l sau la sticla de 0,5 l.

Piata berii s-a bucurat de mai multe lansari in acest an in special ca urmare a apartiei variantelor la PET a mai multor branduri printre care Silva si Staropramen.

Citeste si:

Agricola Bacau a lansat o editie de colectie a Salamului de Sibiu - cu vin rosu

Sortimentul este produs in editie limitata, asemenea predecesorilor sai Salamul de Sibiu - coniac si Salamul de Sibiu - cu sampanie si se va comercializa in perioada Sarbatorilor.

Danone a lansat 4 noi iaurturi

Danone Romania lanseaza un nou sortiment de iaurt in gama Activia, cea mai diversificata dintre produsele companiei cu 22 de sortimente. Si gama Nutriday Delicios se imbogateste cu 3 noi iaurturi.

Noul sortiment Activa contine cereale integrale, nuci si miere. Producatorul mai adauga 3 noi sortimente si in gama Nutriday: Nutriday Delicios cu prajitura alba ca zapada, Nutriday Delicios cu biscuiti cu ciocolata si portocale si Nutriday Delicios cu chec.

Prezenta pe piata din Romania din anul 2001, Activia este cel mai diversificat produs din portofoliul Danone incluzand 22 de sortimente.