Licitatia Metrorex pentru extinderea retelei de metrou a fost suspendata

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a decis, luni, suspendarea licitatiei organizate de Metrorex pentru servicii juridice la exproprierea imobilelor necesare extinderii retelei de metrou, contract de peste 38 milioane lei, dupa ce procedura a fost contestata de doua case de avocatura.

Consiliul a decis suspendarea procedurii de atribuire, pana la solutionarea pe fond a contestatiei formulate fata de documentatia de atribuire de catre casele de avocatura Bostina&Asociatii si Popovici, Nitu&Asociatii, precizeaza Mediafax.

Licitatia a fost initiata in urma cu doua saptamani pentru servicii avocatiale de consultanta, asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, in vederea dobandirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare extinderii si/sau modernizarii retelei de metrou. Valoarea estimata a contractului, fara TVA, se ridica la 38,1 milioane lei.

Acordul-cadru va fi incheiat pe o perioada de patru ani, pentru exproprierea a 804 imobile proprietate de stat si 1.206 imobile proprietate privata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri