Cel mai bun an din istoria Siemens in Romania

Grupul german Siemens a avut in ultimii trei ani in Romania afaceri de peste 500 de milioane de euro, compania fiind activa pe piata locala in industrie, energie, sanatate si IT.

"Cred ca se pot face afaceri curate in Romania. Am preluat conducerea Siemens Romania in anul 2009, iar in momentul in care am mers la interviul de angajare la Viena am fost intrebat daca cred ca pot face afaceri curate in Romania. Am raspuns ca da. Si pot spune acum, dupa trei ani, ca am facut peste jumatate de miliard de euro in Romania fara nicio problema legata de coruptie", a declarat, joi, Cristian Secosan, director general al Siemens Romania, potrivit Mediafax.

Secosan a precizat ca anul trecut a fost cel mai bun an din istoria Siemens din punct de vedere al cifrei de afaceri si profitabilitatii.

Siemens activeaza in Romania in sectoarele energie, sanatate, IT si industrie. Compania are sediul central in Bucuresti si prezenta regionala in Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara, avand peste 2.000 de angajati.

La nivel global, Siemens a obtinut in anul fiscal 2011 venituri din operatiuni continue de 73,5 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de anul precedent, in timp ce profitul net s-a majorat de la 4,068 miliarde de euro la 6,321 miliarde de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri