„Nivelul acestei investitii variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi chiria spatiului, suprafata ocupata, lucrarile necesare pentru renovarea si amenajarea spatiului comercial”, sustine Aliz Kosza, director general executiv Fabryo Corporation.

Gama de produse comercializate in reteaua de magazine renovis consta in vopsele, lacuri, emailuri, adezivi, gleturi, fittinguri, scule dar si alte categorii de produse complementare.

”Avem in plan o extindere accelerata, astfel ca, pana la sfarsitul lunii mai, vom deschide 3 noi magazine renovis in Capitala si inca 3 in tara, in orasele Suceava, Cluj-Napoca – deja al doilea magazin - si Ploiesti”, a precizat Dragos Militaru, director de marketing Fabryo Corporation.

La inceputul anului, Fabryo Corporation a anuntat ca vizeaza extinderea francizei Renovis in 14 orase. In cursul anului trecut, Fabryo Corporation a deschis trei magazine in Bucuresti si cinci in tara, in Brasov, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Buzau, si Bacau, iar de la inceputul anului a inaugurat alte doua in Bucuresti si doua in tara, in orasele Arad si Galati.