Membrii LAWG au ales si un nou vicepresedinte - Gregory S. Reeder, recent numit country manager la Pfizer Romania, precum si un secretar general - Mihai Diamandopol, general manager la Abbott Products Romania.

„Printre cele mai importante obiective pe care mi le-am setat pentru LAWG se numara imbunatatirea continua a mediului de afaceri din sectorul farmaceutic din Romania, precum si facilitarea accesului pacientilor la tratamente inovatoare”, a spus Almin Adzovic (foto), intr-un comunicat de presa.

Anterior, conducerea LAWG era formata din Steve Warner (MSD Romania) ca presedinte si din Brendan O'Brien (Pfizer Romania) ca vicepresedinte. Atat Warner, cat si O'Brien si-au incheiat mandatele in Romania de curand.

Citeste si:

Slovenul Adzovic (52 ani) este, de la 1 mai anul acesta, managing director al MSD Romania, inlocuindu-l pe Steve Warner.

Asociatia LAWG reuneste zece companii: Abbott, Amgen, AstraZeneca, Bristol Myers Squibb, Eli Lilly, GlaxoSmithKline (GSK), Johnson & Johnson, Merck Sharp & Dohme, Novartis si Pfizer.