Reprezentantii fondurilor de private equity din Europa de Sud-Est se vor reuni la Bucuresti pe 28 iunie in cadrul celei de-a cincea conferinte regionale anuale, unde vor discuta cu antreprenorii romani despre solutiile pentru dezvoltarea afacerilor in actualul context economic.
„Multi cred ca fondurile de Private Equity sunt simpli furnizori de capital pentru afacerile mari. Contributia lor consta insa si in know-how, deschidere de piete externe, sprijin in recrutarea unor manageri performanti si acces la cele mai noi informatii de piata”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Irina Anghel, secretar general al Asociatiei Fondurilor de Private Equity din Sud-Estul Europei (SEEPEA).

SEEPEA a fost fondata in august 2005 ca organizatie independenta si non-profit, pentru promovarea intereselor industriei de private equity si venture capital in Europa de Sud-Est.

Principalele subiecte care vor fi abordate in cadrul conferintei vizeaza dezvoltarea afacerilor de retail, expansiunea internationala si parteneriatele cu fondurile de private equity.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri