P&G aduce un nou director la fabrica din Urlati

Luca Schianchi, 40 de ani, va fi, incepand cu 1 iulie, noul director al fabricii Procter&Gamble din Urlati.

Fabrica din Urlati este prima investitie greenfield a Procter & Gamble in Romania. Productia de sampon si produse de ingrijire a parului din aceasta unitate a inceput in 2010 si pana in prezent peste 300 de persoane au fost angajate.

Fabrica, parte a diviziei Procter & Gamble de Beauty & Grooming, exporta peste 90% din produsele fabricate in Urlati in peste 20 de piete din Peninsula Balcanica, Europa de Est, Caucaz si Asia Centrala, precum si in Turcia si Tarile Baltice.

Pozitia de director al fabricii a fost ocupata pana in prezent de Luc Viaene, care a condus operatiunile acestei fabricii inca de la faza de constructie.

Schianchi s-a alaturat companiei Procter & Gamble in urma cu 16 ani in Italia, tara natala, imediat dupa absolvirea studiilor de master in inginerie mecanica la Universitatea din Parma. De-a lungul carierei sale in Procter & Gamble a detinut diverse functii de conducere de la operatiuni logistice pana la ample operatiuni de productie, lucrand in sapte tari.

Printre cele mai cunoscute branduri ale P&G se numara Pampers, Tide, Ariel, Always, Pantene sau Wella.P&G este prezent in 80 de tari, brandurile companiei fiind disponibile in peste 180 de tari din intreaga lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri