18 Aprilie 2006

Univers'all se cazeaza in Euromall-ul din Pitesti

Grupul francez Union Investiþii a semnat un contract de parteneriat cu reþeaua româneascã de supermarket-uri Univers'all, primul lanþ naþional de supermarketuri 100 la sutã româneºti, au anunþat, luni, reprezentanþi ai companiei
Primul Euromall din România construit de Union va fi amplasat la Piteºti, potrivit unui comunicat de presã al grupului Union, remis Rompres. "Le mulþumim partenerilor noºtri pentru încrederea acordatã ºi pentru faptul cã ne-au oferit oportunitatea de a ne extinde ºi dezvolta pe piaþa localã, în cadrul unuia dintre cele mai renumite centre comerciale de tip mall din lume. Le vom oferi piteºtenilor valorile care au fãcut din Univers'all unul dintre cele mai apreciate supermarket-uri autohtone: responsabilitate, respect, promptitudine ºi inovaþie, care se vor concretiza într-o selecþie deosebitã de produse ºi excelenþa unor servicii complementare", a declarat Geo Buruianã, director general al Univers'all.

"Aceastã cooperare excelentã este un semnal pozitiv pentru activitatea noastrã ºi un indicator al angajamentului Euromall faþã de România. Companiile noastre împãrtãºesc valori similare ºi cu siguranþã oferta noastrã comunã se va dezvolta ºi în viitor, pentu a acoperi cât mai bine nevoile românilor", a arãtat domnul Moshe Turgeman, responsabil de componenta de marketing a proiectului Euromall.

Supermarket-ul Univers'all va fi amenajat la parterul complexului comercial Euromall Piteºti ºi va avea o suprafaþã de peste 2100 de metri pãtraþi. Pe lângã faptul cã pune în vânzare, pe suprafeþe extise, o gamã largã de produse alimentare ºi nealimentare, Unviers'all oferã produse la preþuri competitive, precum ºi o varietate de servicii complementare destinate confortului clienþilor.

Lansarea oficialã a complexului comercial Euromall Piteºti este preconizatã a avea loc în februarie 2007. În prezent se desfãºoarã lucrãrile de construcþie ale centrului comercial, demarate la sfârºitul anului 2005. Pânã în prezent, Euromall a încheiat deja contracte de parteneriat pentru peste 60 la sutã din suprafaþa destinatã închirierii.



Citeste si