„Aceasta este prima unitate de retail modern din Fieni. Ea ridica pe o noua treapta nivelul de calitate. Ca in toate celelalte magazine ale noastre, si aici gama Profi este de aproximativ 5.000 de produse", a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food.

Noul magazin este situat pe strada Republicii si este cel de-al 122-lea din cadrul retelei. Unitatea are o suprafata totala de 800 mp si o sala de vanzari de 540 mp.

Tot saptamana aceasta, retailerul a anuntat ca sediul magazinelor Profi s-a mutat intr-o cladire noua, cu sapte etaje, din Timisoara.

„Compania creste in ritm alert, iar volumul sporit de afaceri face necesar un numar mai mare de birouri", potrivit lui Musial.

Citeste si:

Noul sediu are o suprafata de aproximativ 2.400 mp si are propria parcare, precum si un minimagazin Profi la parter.

In aprilie anul acesta, Profi a anuntat ca se va extinde pana la 130 de unitati in decursul a doua luni. Planul final de dezvoltare a retelei vizeaza 200 - 300 de magazine in total.

Reteaua Profi a fost preluata de Enterprise Investors in toamna lui 2009, intr-o tranzactie de 66 milioane de euro. La momentul respectiv, lantul de magazine (cu politica de discount la vremea aceea) numara 67 de unitati.