Italienii de la Favero au investit 1,5 mil. euro intr-o clinica stomatologica in Bucuresti

Furnizorul de servicii stomatologice Favero din Italia se extinde si in Romania, printr-o clinica de 1,5 milioane de euro situata in Bucuresti.

„Piata din Romania este in crestere, fiind aleasa de multi pacienti din tarile vestice pentru tratamentele profesioniste", a spus Gian Antonio Favero (foto), fondatorul lantului de clinici.

In prezent, reteaua de clinici Favero numara 20 de unitati in Italia, Marea Britanie si Romania (Bucuresti).

Investitia in unitatea din Bucuresti este de 1,5 milioane de euro, fonduri cheltuite pentru aparatura si pentru un laborator dentar aflat in curs de amenajare si dotare.

„Situata in cadrul City Gate South Tower (Piata Presei Libere - n.r.), ocupand o suprafata de peste 500 mp, clinica Favero este dotata cu un laborator profesionist dedicat procedurilor de implantologie si 10 cabinete pentru pacienti, dintre care doua dedicate exclusiv operatiilor chirurgicale", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

In cadrul clinicii, deschisa catre public incepand cu iulie, vor lucra atat medici romani cat si italieni. Directorul clinicii Favero in Romania este Radu Colteanu.

Piata serviciilor stomatologice este deosebit de fragmentata la nivel national. Doar in Capitala si in marile orase exista lanturi de clinici dentare. Printre aceste retele se numara Dent Estet, Glamour Dent si Velvet Dental.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri