"In viitor, speram sa aducem numarul de benzinarii ale acestui proiect mixt la 700. Totodata, vom oferi clientilor atat carburanti premium cat si economici", a declarat intr-un comunicat vicepresedintele Naftogaz, Yevhen Korniiciuk.

Memorandumul mai prevede cresterea capacitatii Naftogaz de transport al titeiului si produselor petroliere, crearea si dezvoltarea unui sistem de piata secundara de logistica pentru produse petroliere, imbunatatirea standardelor de calitate si introducerea unor tehnologii avansate de marketing european pe piata ucraineana de produse petroliere.

Directorul general al Rompetrol, Zhanat Tussupbekov, a declarat ca grupul este prezent pe piata ucraineana a produselor petroliere din 2009 si o considera prioritara.

Citeste si:

Rompetrol Group este reprezentat in Ucraina de Rompetrol Ukraine, cu sediul in Odessa, care livreaza produse petroliere de la rafinaria Petromidia din Romania.

Rompetrol Group, detinut de grupul KazMunaiGaz din Kazahstan, are sediul la Amsterdam si desfasoara operatiuni in 12 tari, avand active in Franta, Romania, Spania si sud-estul Europei.