Cum vara este considerata sezonul nuntilor si cum multe cupluri ajung sa isi fixeze data nuntii in functie de disponibilitatea saonului, o noua locatie de nunti si evenimente -Jubile The Ballroom Decebal- a fost deschisa in Bucuresti, printr-o investitie de 100.000 euro.

Situat pe Soseaua Mihai Bravu, ballroom-ul are o capacitate de aproximativ 140 de persoane pe scaune si 300 de persoane in picioare pentru fiecare dintre cele 2 sali de eveniment.

Intr-un salon similar se pot organiza anual 200-250 de evenimente.

Grupul de firme din care face parte pe langa centrele de evenimente Jubile, locatii in Centrul Vechi, o divizie separata specializata in catering si banqueting de eveniment (Jubile Banqueting), divizie de delievry paprikaexpres.ro si brandul mancareadeacasa.ro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri