Mobexpert deschide hipermagazinul din Oradea, dupa o investitie de 2 mil. euro

Mobexpert deschide joi al 12-lea hipermagazin din retea, in Era Shopping Park din Oradea.

Magazinul, cu o suprafata de 8.000 mp, reprezinta o investitie de aproximativ 2 milioane de euro.

In ciuda perioadei economice dificile, Mobexpert mizeaza pe cresterea semnificativa a magazinelor din afara Bucurestiului (cu un plus de vanzari de 20% de la inceputul acestui an) si pe potentialul de dezvoltare viitoare a oraselor importante.

Mobexpert este o companie 100% romaneasca, detinuta de Dan Sucu. Compania detine doua marci Mobexpert – hipermagazine si magazine de mobilier pentru casa si decoratiuni, si Mobexpert Office – mobilier pentru birou si colectivitati.

Reteaua regionala a Mobexpert numara, in prezent, peste 30 de hipermagazine si magazine. In Romania, reteaua cuprinde hipermagazine in Bucuresti, Brasov, Suceava, Pitesti, Sibiu, Iasi si Oradea si alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni.

In afara Romaniei, primul hipermagazin cu mobilier de casa si decoratiuni a fost inaugurat la Sofia, in 2007. Mobexpert Office este prezent, din 2005, cu magazine proprii in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia).

Infiintat in 1993, Grupul Mobexpert are astazi 2.000 de angajati si o cifra de afaceri anuala de aproximativ 115 milioane euro.

Grupul Mobexpert detine, de asemenea, noua fabrici de mobila care produc pentru piata romaneasca si pentru export. Investitiile Mobexpert depasesc 80 de milioane de euro in cei aproape 20 de ani de activitate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri