"In aprilie 2012 am inceput lucrarile de consolideze si modernizare a cladirii pentru care am primit anterior autorizatie de constructie. Intentionam sa deschidem un magazin BSB la parterul cladirii, pe o suprafata aproximativa de 200 metri patrati, urmand ca la terminarea lucrarilor magazinul sa aiba aproximativ 600 metri patrati pe trei nivele. Intreaga cladire are 1.400 metri patrati utili", a declarat George Carabas, directorul financiar al BSB Fashion.

BSB Fashion detine 13 magazine in Bucuresti si in tara, cele mai recent fiind deschise in acest an, unul in Cotroceni Mall din Bucuresti, iar altul la Constanta, in City Park Mall, conform Mediafax.

Compania a cumparat in 2006 cladirea de pe Bulevardul Magheru, nr. 11, de la o persoana fizica.

"Zona veche a Bucurestiului are un potential stradal enorm si suntem siguri ca vor fi si alte societati interesate sa deschida magazine pe bulevardul Magheru, fapt ce va ajuta tuturor si va readuce comertul stradal la aprecierea de odinioara", a adaugat Carabas.

Investitia pentru renovarea cladirii este estimata la 1,4 milioane de euro, urmand ca pentru amenjarea magazinului sa fie alocati aproximativ 200.000 euro.

Restul spatiilor comerciale din cladire vor fi scoase spre inchiriere.

In ceea ce priveste alte planuri de extindere, reprezentantul BSB Fashion spune ca daca vor aparea proiecte cu potential compania va mai deschide si alte magazine in Romania.

BSB a obtinut in Romania in primele sase luni o cifra de afaceri de aproximativ doua milioane de euro, iar pentru finalul anului Carabas estimeaza sa ajunga la 4,5 milioane de euro, ceea ce inseamna o crestere cu 18% fata de vanzarile de 3,8 milioane de euro inregistrate in 2011.

Retailerul a intrat pe piata locala in anul 2004, cu o unitate in centrul comercial Bucuresti Mall.