Producatorul de lactate Albalact a avut in primul semestru o cifra de afaceri de 165,9 milioane de lei, nivel similar cu cel inregistrat anul trecut, iar profitul net a crescut cu 58%, la 3,57 milioane lei, a anuntat compania.

"Rezultatele sunt bune si se incadreaza in liniile bugetate, in conditiile de piata actuale. Ne pregatim sa intram in categorii noi de piata in a doua jumatate a anului", a declarat Irina Mandoiu, director comercial Albalact, scrie Mediafax.

Compania, producatorul brandului Zuzu, este pe locul trei in topul producatorilor de lactate din Romania si a fost infiintata in urma cu 40 de ani.

Albalact a intrat recent si pe segmentul branzeturilor, cumparand pachetul majoritar de actiuni al societatii Raraul Campulung Moldovenesc.

Infiintata in anul 1971 si transformata in societate comerciala pe actiuni in 1990, Albalact a fost privatizata in 1999. Compania are peste 600 de angajati si peste 6.000 de actionari si este listata la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti.

Sursa foto: freedigitalphotos.net


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cat cheltuie, in medie, un turist strain in Romania