Dupa doi ani de lucrari si 5 milioane de euro cheltuite, cea mai moderna unitate de tratare a pacientilor arsi ramane inchisa, pentru ca Ministerul Sanatatii nu mai are bani de echipamente. Clinica este una strategica, pentru ca, odata finalizata, aici ar putea fi tratati inclusiv militari ai NATO care sufera arsuri grave in misiuni, potrivit Antena 1.
Lucrarile la clinica de arsi din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca au inceput acum 4 ani, iar in 2009 constructorul a terminat toata infrastrucura clinicii. Mai e nevoie insa de inca 4 milioane de euro pentru a dota cele doua sali de operatie si saloanele.

"Sala de operatii este absolut goala si asteptam momentele cand, avand echipamentele corespunzatoare, sa putem introduce primii pacienti, sa-i salvam", a declarat seful clinicii de chirurgie plastica de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascar.

Mai putin de 10% din necesarul de echipamente a fost cumparat, insa s-a umplut deja de praf.

Cititi mai mult pe site-ul Antenei 1.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri