Dedeman, cel mai extins retailer D-I-Y specializat in materiale de constructii si amenajari interioare, va deschide vineri, 14 septembrie, magazinul din Bistrita, cel de-al 30-lea la nivel national si al 4-lea inaugurat in acest an.
Situat in zona industriala a orasului, magazinul Dedeman Bistrita se desfasoara pe o suprafata de peste 12.000 mp, incadrandu-se in categoria magazinelor de suprafata medie ale retelei.

Valoarea investitiei Dedeman din Bistrita este de 10 milioane de euro, iar deschiderea acestei noi unitati vine la aproximativ doua luni de la inaugurarea magazinului din Slatina.

“Ne concentram in continuare energiile pe extindere si pe identificarea permanenta de noi solutii pentru a creste gradul de satisfactie al clientilor nostri”, a declarat Dragos Paval – presedinte Dedeman.

Pentru echipa noului magazin au fost recrutate 178 de persoane.


Magazinul din Bistrita este cel de-al patrulea inaugurat anul acesta, dupa magazinele din Constanta (al doilea magazin Dedeman din judet), Ramnicu Valcea si Slatina.

La nivelul anului trecut afacerile Dedeman s-au ridicat la 475 milioane euro, in crestere cu 28% fata de anul 2010.

Pana in 2015, Dedeman are ca target dezvoltarea retelei nationale pana la un total de 45 de magazine, iar pentru anul in curs compania si-a propus cresterea cifrei de afaceri cu 10%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri