Gabriel Peres revine la Electrolux dupa un an ca director de vanzari la Flanco

Gabriel Peres (36 de ani) a revenit in cadrul filialei locale a producatorului suedez de electrocasnice Electrolux, in calitate de kitchen retail & home comfort manager, dupa ce timp de un an a fost director de vanzari in cadrul Flanco, unde a coordonat reteaua de peste 75 de magazine a retailerului.

Din noua functie, Peres va fi responsabil de strategiile de crestere a vanzarilor companiei pe segmentul kitchen retail & home comfort.

Managerul a lucrat timp de 11 ani in cadrul Electrolux, el ocupand functiile de area sales manager, key account manager, product and training manager si national key account manager.

Intre iulie 2011 - august 2012, a ocupat functia de director de vanzari in cadrul Flanco, unde a coordonat reteaua de peste 75 de magazine si a fost responsabil pentru politica de vanzari a retailerului.

Gabriel Peres a terminat Academia de Studii Economice, iar rintre interesele sale se numara leadershipul, calatoria, sportul si masinile.

Electrolux Romania a avut anul trecut o cifra de afaceri de circa 107 milioane de euro si pierderi nete de circa 825.000 de euro. Compania a avut anul trecut un numar mediu de circa 1000 de angajati, suedezii detinand o fabrica la Satu Mare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Bătrânii pot primi ajutor pentru repararea electrocasnicelor și instalațiilor
Setari Cookie-uri