Distribuitorul Johnnie Walker are un nou sef in Romania

Incepand cu luna octombrie 2012, Nikos Xystouris este numit director general al PPD Romania, una dintre cele mai mari companii de marketing, vanzari si distributie de produse spirtoase premium de import de pe plan local.

Membru al echipei de management din anul 2008, Xystouris a ocupat functia de manager operational si a fost implicat direct in conducerea companiei alaturi de fostul director general. El a absolvit cursurile postuniversitare in cadrul Lancaster University Management School si a activat in industria bancara si in cea de telefonie mobila inainte de a intra in lumea bauturilor alcoolice.

Fostul director general, Nearchos Papacharalampous, se intoarce in Cipru urmand sa activeze in continuare in grup.

PPD Romania a lansat recent Tazovsky Vodka. Produsul va fi distribuit in horeca, marile lanturi de supermarketuri si hypermarketuri, precum si in retailul traditional. PPD Romania, membra a grupului Photos Photiades Distributors (lider pe piata distribuitorilor de bauturi din Cipru), a intrat pe piata printr-un parteneriat pe termen lung cu Diageo, pentru intregul sau portofoliu de branduri, printre care se numara Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, J&B Rare.

Ulterior compania si-a largit portofoliul prin parteneriate pentru alte branduri premium internationale precum Camus Cognac, Sampania Lanson, vinurile Barton & Guestier. PPD Romania a raportat o cifra de afaceri de 27 millioane de euro in 2011.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri