Membru al echipei de management din anul 2008, Xystouris a ocupat functia de manager operational si a fost implicat direct in conducerea companiei alaturi de fostul director general. El a absolvit cursurile postuniversitare in cadrul Lancaster University Management School si a activat in industria bancara si in cea de telefonie mobila inainte de a intra in lumea bauturilor alcoolice.

Fostul director general, Nearchos Papacharalampous, se intoarce in Cipru urmand sa activeze in continuare in grup.

PPD Romania a lansat recent Tazovsky Vodka. Produsul va fi distribuit in horeca, marile lanturi de supermarketuri si hypermarketuri, precum si in retailul traditional. PPD Romania, membra a grupului Photos Photiades Distributors (lider pe piata distribuitorilor de bauturi din Cipru), a intrat pe piata printr-un parteneriat pe termen lung cu Diageo, pentru intregul sau portofoliu de branduri, printre care se numara Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, J&B Rare.

Ulterior compania si-a largit portofoliul prin parteneriate pentru alte branduri premium internationale precum Camus Cognac, Sampania Lanson, vinurile Barton & Guestier. PPD Romania a raportat o cifra de afaceri de 27 millioane de euro in 2011.